replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月15日星期五

Terug op de Rolex GMT-Master II Batman

Na de Rolex GMT-Master II Pepsi nemen we een zomervakantie op een ander Rolex 
- sporthorloge, dat ook een bijnaam heeft: de GMT-Master II Ref. 116710 BLNR, ook bekend als Batman.
Onthuld door het merk bij de kroon ter gelegenheid van BaselWorld 2013, werd deze Rolex onmiddellijk vernoemd naar de superheld die zijn eerste verschijning maakte in de VS in het 27e nummer van Detective Comics in mei 1939.
De link tussen deze superheld genaamd Bruce Wayne in het civiele en dit Rolex-horloge? 
De tweekleurige rand van de laatste die herinnert aan de kleurcodes van de cape van de eerste ... 
Zelfs als de verbeeldingskracht van sommigen zich soms nestelt in onverwachte nissen, 
deze GMT-Master II Ref. 116710 BLNR heeft toch een echte rage meegemaakt 
.
Op het programma van deze Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II Ref.  116710 BLNR, natuurlijk vinden we enkele attributen van identiteit die Rolex horloges zo succesvol maken over de hele wereld.
Op het programma van deze Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II Ref. 116710 BLNR, natuurlijk vinden we enkele attributen van identiteit die Rolex horloges zo succesvol maken over de hele wereld.
Het programma van deze automatische horloge, zijn er natuurlijk een aantal identiteit attributen die het succes van Rolex te maken: Oyster geval van een 40 mm diameter stalen 904L, 
saffier glas overgoten met een Cyclops lens, een Rolex beweging chronometer-gecertificeerd door de COSC (in dit geval de 3186 klasse), de sluiting 100m, een uitstekende leesbaarheid in alle omstandigheden en een Oyster armband met veiligheidssluiting Oysterlock en snelle uitbreiding Easylink comfort.
Wat het succes van dit model verklaart, is echter precies de kleurcode die is gekozen voor de Cerachrom-omlijsting. 
Afgezien van de intrinsieke kwaliteit van deze bezel, is dit het ongekende huwelijk van blauw en zwart dat deze vraag van klanten op gang heeft gebracht en al snel veel beter bleek te zijn dan het aanbod - het is op hetzelfde blauw dat siert de Ring Command roterende bezel van de Rolex Yacht-Master II .
Verkocht bij erkende Rolex-detailhandelaren tegen een adviesprijs van € 7.250, vinden we momenteel deze GMT-Master II op de tweedehandsmarkt voor ongeveer € 7.000, afhankelijk van de staat van het model en sommige flirten stil met € 8.000. wanneer ze nieuw zijn en worden geleverd met doos en papieren - bekijk onze Rolex- advertenties te koop .
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex