replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年7月30日星期日

Pierre Arpels Heure d'Ici

De franse juwelier Van Cleef & Arpels heeft de manier waarop we de tijd vertellen voor het draaien op een reishorloge, gereimagineerd. In plaats van een 360 graden wijzerplaat, beschikt het over twee ramen om vijf en 11 uur, die de tijd thuis en in uw land van bestemming tonen.
Een sub-dial tussen de twee geeft dan de minuten aan, om hier en daar snel te lezen. Het duurt een beetje, maar zodra het klikt, herhaalt u ooit terug naar een traditionele tweehandige.
Verkrijgbaar bij Van Cleef & Arpels , kost 29,300 pond.
Pierre Arpels Heure d'Ici & Heure d'Ailleurs Horloge

Farer Barnato

U hoeft uw bankrekening niet op te lossen om een ​​fatsoenlijk reis horloge te kopen. En als je naar iets minder zeldzame locaties gaat, is je Patek gewoon een uitnodiging voor vreemdelingen om je mee te voegen in donkere steegjes.
Farer is een nieuw Britse merk geïnspireerd op avontuur, met elk model genaamd een explorer. De Barnato is een eerbetoon aan de gelijknamige Diana, de eerste Britse vrouwen om de geluidsbarrière te breken. Die geest vindt vlees op de wijzerplaat in zijn dubbele hand - een rode pijlde manier om een ​​tweede tijdzone te volgen - en op de caseback in Farer's handtekening gegraveerd kompas.
Verkrijgbaar bij Farer , prijs £ 420.
Farer Barnato Horloge

Rolex Yacht-Master

De Big Crown is 's werelds bekendste horlogemerk, volgens Forbes , en de 64e meest erkende algehele, die tussen Porsche en Lexus is ingeklemd.
Wat betekent dat als je een van zijn ruige duikers op de weg wilt nemen, krijgt u niet alleen uitstekende timekeeping in een zaak die met zon, zee of zand kan omgaan. Maar ook een logo dat u overal ter wereld in veilige overgangshuis kan verhandelen. Moet uw avontuur een onverwachte beurt nemen.
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex