replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月8日星期四

BLANCPAIN Bathyscaphe flyback chronograaf BOC II

Het is zo levensecht van de oceaan als alles wat we hebben gezien, een duikhorloge met een all-blue keramische behuizing - maar de nieuwe Blancpain Bathyscaphe flyback chronograaf "Blancpain Ocean Commitment II" [ BOC ] is geen mode duiker, het is de echte gaan en hier is waarom.

Na uitgebreide experimenten die meerdere jaren heeft geduurd, hebben Blancpain's R & D-afdeling eindelijk in staat geweest om een ​​intens blauw gekleurde keramische behuizing met een bindmiddel te creëren door het toevoegen van pigmenten tijdens het keramische productieproces, samen - okay, geen drama is tot nu toe.



Om het horloge prachtige (en het verdoven) uniforme, langdurige blauwe tint het hele geval twee technieken gebruikt verkrijgen; de eerste is een verdichting proces, waarbij keramiek in poedervorm in een matrijs wordt geperst om zijn vorm te verkrijgen.

De tweede techniek te onderzoeken met een injectieproces te voegen keramiek in de vorm van granules in de mal. Deze stap maakt de creatie van een formulier in de uiteindelijke vorm. Hierna wordt het stuk geplaatst in een oven op een lage temperatuur om langzaam afbakkers resterende bindmiddel.



Wanneer dit gebeurt, wordt het stuk verhit op een hoge temperatuur - een fase genoemd sinteren - om de keramische haar uiteindelijke hardheid geven. Tenslotte de bewerking en afwerking plaatsvinden teneinde de geometrie en de uiteindelijke uiterlijk van elk deel in.

Het verdichten proces werd gebruikt voor de mid-case, achterkant van de behuizing, bezel en hoofdstuk-ring insert. De tweede techniek met betrekking tot de injectie methode werd voor de kroon en chrono-pushers aangenomen.



De nieuwe flyback chronograaf BOC II wordt aangedreven door een kaliber F385 slaan op 36.000 trillingen per uur (5 Hz), de ideale frequentie voor een stopwatch omdat hiermee elke seconde worden verdeeld in intervallen van een tiende van een seconde. De flyback chronograaf wordt aangedreven door een kolom-wheel.

De F385 heeft een variabele inertie balans met goud schroeven, zorgen voor verhoogde robuustheid en meer nauwkeurige afstelling dan de gebruikelijke index apparaat. Dit heeft een verticale koppeling die een foutloze werking van de chronograaf verzekert en elimineert eventuele onverwachte schokken van het horloge de hand wanneer de chronograaf is ingeschakeld.



Dit maakt het ook mogelijk de chronograaf mechanisme om vrij te werken zonder zich zorgen te maken over een negatief effect op koers nauwkeurigheid van het horloge. Bovendien, net als alle recente bewegingen van de Blancpain Manufacture, dit kaliber is voorzien van een Si silicium balans voorjaar.

De flyback chronograaf BOC II bevat alle technische kenmerken van een mechanisch duikhorloge. Het is waterbestendig tot 300 meter en zijn in één richting duikers bezel is voorzien van een grijze insert en markers in Liquidmetal.bekijk meer rolex replica en replica Rolex Explorer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex